e-Race PRO

9,999.00

Na objednávku 19″, 21″

Celoodpružený horský bicykel e-RACE PRO: špičkový výkon pre pretekárov

Predstavujeme celoodpružený horský elektrobicykel e-RACE PRO, ktorý prináša najnovšie technológie a bezkonkurenčný výkon pre najodvážnejších jazdcov. S týmto bicyklom zažijete neuveriteľný pocit rýchlosti a kontroly na každej trase.
Základom tohto výnimočného bicykla je karbónový rám, ktorý poskytuje ľahkosť a pevnosť pre maximálny výkon. Srdcom bicykla je pretekársky motor BOSCH Performance Line CX Race Edition s výkonom 250 W a krútiacim momentom 85 Nm, ktorý vám poskytne nezastaviteľný výkon a zrýchlenie. S batériou BOSCH PowerTube 750 Wh (20,1 Ah) môžete dosiahnuť dojazd až 180 km, čo vám umožní prekonávať dlhé vzdialenosti bez obáv z vybitia.
Vidlica ROCKSHOX ZEB ULTIMATE 29″ ROCKSHOX so zdvihom 160 mm, ktorá je úplnou inováciou, poskytuje vynikajúce odpruženie a maximálnu kontrolu v náročnom teréne. Spolu s tlmičom ROCKSHOX SUPER DELUXE ULTIMATE vám poskytne plynulú a pohodlnú jazdu aj pri zdolávaní tých najnáročnejších prekážok.
Pre maximálnu bezpečnosť a kontrolu je bicykel vybavený hydraulickými brzdami SRAM Maven Ultimate, ktoré zaručujú presné a spoľahlivé brzdenie za všetkých podmienok. Prehadzovačka SRAM XX Eagle AXS T-Type s 12 rýchlosťami ponúka elektronické radenie, ktoré je rýchle a presné, takže je ideálne do pretekárskych podmienok.
Farebný displej BOSCH Kiox 300 s aplikáciou BOSCH Smart System vám počas jazdy poskytuje všetky dôležité informácie a uľahčuje ovládanie všetkých funkcií bicykla. Pre maximálne pohodlie je bicykel vybavený teleskopickou sedlovkou ROCKSHOX Reverb AXS, ktorá umožňuje rýchle nastavenie výšky sedla podľa vašich aktuálnych potrieb.
Zadné pneumatiky MICHELIN E-Wild Racing Line TS TLR a vypletané kolesá DT SWISS poskytujú vynikajúcu priľnavosť a stabilitu na všetkých povrchoch, čo vám umožní jazdiť rýchlejšie a bezpečnejšie.
Zažite pretekársky výkon s celoodpruženým horským bicyklom e-RACE PRO – ideálnym partnerom pre tých, ktorí hľadajú to najlepšie v horskej cyklistike.

 

Kategórie: ,

Komponenty

Motor

Motor

BOSCH Performance Line CX Race Edition, 250 W, 85 Nm

BOSCH Performance Line CX Race Edition (250 W, 85 Nm) bol vyvinutý pre nenáročné preteky eMTB, kde vyniká schopnosťou zvládať strmé a technicky náročné stúpania a zjazdy.

Vďaka exkluzívnemu režimu Race ponúka extrémne zrýchlenie a energickú podporu pedálov až do 400 %. S hmotnosťou len 2,75 kg prispieva k zníženiu celkovej hmotnosti bicykla a zároveň zlepšuje jeho ovládateľnosť. Dizajn s grafitovou povrchovou úpravou len umocňuje športový a sebavedomý vzhľad tejto limitovanej edície.

 

Batéria

Batéria

BOSCH PowerTube 750 Wh
(20,1 Ah)

V srdci nášho elektrobicykla, poháňajúcom inteligentný Smart System, pulzuje batéria s Li-Ion článkami od BOSCH o špičkovej kapacite 36V / 750 Wh (20,1 Ah). Táto batéria predstavuje energetický zázrak, schopný dopraviť elektrobicykel na jediné nabitie až do úctyhodných 170 km. Úplne v súlade s individualitou trasy a účinnosťou asistencie.

S možnosťou nabíjania priamo v ráme elektrobicykla získavate maximálne pohodlie. A čo viac, vybitú batériu dokážete do plnej kapacity nabiť za necelé 4 hodiny. S touto batériou od BOSCH môžete bez obáv vyraziť na ľubovoľnú cestu a vychutnať si neobmedzený výkon!

Displej

Displej

BOSCH Kiox 300

Kiox 300 je displej pre Smart System a je možné ho intuitívne ovládať pomocou ovládača LED Remote. Je kompaktný a ponúka ľahko čitateľný farebný displej s odolnosťou proti striekajúcej vode a prachu. Je plne prepojený do siete Smart System a prostredníctvom aplikácie eBike Flow neustále získava nové funkcie a aktualizácie.

Vidlica

Vidlica

ROCKSHOX ZEB ULTIMATE 29″,
160 mm zdvih

Vidlica ZEB Ultimate je navrhnutá pre najnáročnejšie terény s novým tlmičom Charger 3.1 RC2, ktorý umožňuje presné nastavenie pre optimálne pohodlie, kontrolu a rýchlosť. Technológia ButterCups znižuje vibrácie a únavu rúk, zatiaľ čo pružina DebonAir+ poskytuje hladký chod cez nerovnosti a zvýšenú podporu počas jazdy.

Mazivo Maxima Plush zlepšuje výkon odpruženia a ľahká opracovaná korunka dodáva vidlici prémiový vzhľad a odolnosť. ZEB Ultimate prináša technológiu pre rýchlosť a štýl na štartovacej čiare.

 

Tlmič

Tlmič

ROCKSHOX SUPER DELUXE ULTIMATE, 205×60 mm

Super Deluxe Ultimate je dokonalý tlmič určený na celodennú jazdu v náročnom teréne. Znížená vysokorýchlostná kompresia poskytuje lepšie tlmenie pri zjazdoch, zatiaľ čo tlmič RC2T umožňuje nezávislé nastavenie vysokorýchlostnej a nízkorýchlostnej kompresie pre maximálne prispôsobenie.

Pružina DebonAir+ poskytuje jemné doladenie jazdy a voliteľný hydraulický doraz zmierňuje tvrdé nárazy. Tento tlmič ponúka špičkový výkon pre all-mountain jazdu s možnosťou prispôsobiť tlmenie presne vašim potrebám.

Technická špecifikácia

Pohon

Dojezd

až 180 km

batéria

BOSCH PowerTube 750 Wh (20,1 Ah)

Motor

BOSCH Performance Line CX Race Edition, 250 W, 85 Nm

ovládanie

BOSCH Kiox 300

riadiaca jednotka

Integrované v motore

snímač šliapania

Torzná sila

nabíjačka

4 A (vrátane)

USB port

Nie

Asistent chôdze

Áno

Rám

rám

Carbon, veľkosť rámu 17″

Vidlica

ROCKSHOX ZEB ULTIMATE 29″, zdvih 160 mm, uzamykateľná z vidlice

zadný tlmič

ROCKSHOX SUPER DELUXE ULTIMATE, 205×60 mm

Kolesá

Priemer kolies

29″

brzda predná

SRAM Maven Ultimate, hydraulický, rotor 200 mm

brzda zadná

SRAM Maven Ultimate, hydraulický, rotor 200 mm

plášte

MICHELIN E-Wild Racing Line TS TLR 29×2.60

Zapletené koleso predné

DT SWISS H 1900 SPLINE 29″ – 35 mm, IS 15/110 mm

Zapletené koleso zadné

DT SWISS H 1900 SPLINE 29″ – 35 mm, IS 12/148 mm SRAM XD

Nosnosť

hmotnosť

Váženie elektrobicyklov sa neriadi žiadnou zavedenou normou, ktorú by dodržiavali všetci výrobcovia. Niektoré značky uvádzajú umelo zníženú hmotnosť. Ak chcete zistiť hmotnosť bicykla, musíte si ho nechať odvážiť priamo v predajni.

nosnosť

120 kg

Komponenty

riaditka

RACEFACE Chester AL 35 mm, šírka 780 mm

predstavec

RACEFACE Chester AL 40 mm, uhol 0°

gripy

RACEFACE Getta, 33 mm, čierna

hlavové zloženie

FSA Orbit 57E, 1,5″

sedlo

Fyzik Terra Aidon X5

sedlová objímka

CRUSSIS AL, čierna 34,9 mm

sedlovka

ROCKSHOX Reverb AXS 30,9 mm, teleskopický, zdvih 125 alebo 150 mm

Radenie

Počet prevodov

1 x 12

prehadzovačka

SRAM XX Eagle AXS T-Type, 12 rýchlostí

radenie

SRAM AXS Pod Controller Rocker Paddle Right

reťaz

SRAM XX Eagle T-Type Flattop 126 článkov, 12 rýchlostí

kazeta / viackolečko

SRAM XS-1297 Eagle T-Type 10-52Z

prevodník a kľuky

SRAM XX Bosch 34Z T-Type, SRAM X0 EAGLE E-MTB ISIS 170 mm

Scroll Up